Dagbesteding Vinkel

Onze doelstelling, Kleinschalige dagbesteding, integratie en participatie. Om dit te kunnen realiseren heeft kompas speciaal gekozen voor een kleinschalige dagbesteding in een natuurrijke omgeving.

Onze dagbesteding op het dierenbos locatie Vinkel is opgericht in juli 2009. Zes tevreden cliënten nemen hier dagelijks onder toezicht van begeleiding de complete dierenverzorging voor hun rekening.

Naast het verzorgen van alle dieren bied Kompas integratiegerichte activiteiten die plaatsvinden te midden van de parkgasten. Cliënten van Kompas zijn zichtbaar gelukkig met de hartverwarmende complimenten die zij dagelijks spontaan mogen ontvangen van de mensen die te gast zijn op het vakantiepark.

We bieden de mogelijkheid elke cliënt in beperkte mate zelfstandig te laten functioneren en te ontspannen. Volledig afgestemd op de wensen van cliënt en ouders bieden wij een programma met veel ruimte om te leren zodat iedere cliënt zich op eigen tempo kan ontplooien.

Het blijft voor ons een uitdaging de vaardigheden van een cliënt daar waar mogelijk is verder te ontwikkelen. We willen op deze manier voor onze cliënten de kans vergroten om een plekje te bemachtigen in de reguliere arbeidssector. Met deze begeleidingsmethode is in het verleden regelmatig een positief resultaat behaald.

Brechje en John willen tevreden cliënten zien, want daar gaat het om.